21. Kalite Kongresi Yaşanabilir Gelecek Temasıyla 19-21 Kasım 2012'de

21. Kalite Kongresi Yaşanabilir Gelecek Temasıyla 19-21 Kasım 2012'de
18 Kasım 2013, Pazartesi 05:57
Günümüzde geleceği öngörmek ve kuruluşlarımızın stratejilerini oluşturmak geçmiş dönemlere kıyasla hiç olmadığı kadar zorlaşmıştır.

Günümüzde geleceği öngörmek ve kuruluşlarımızın stratejilerini oluşturmak geçmiş dönemlere kıyasla hiç olmadığı kadar zorlaşmıştır.
 
Sürekli değişen siyasi gündem, bölgesel ve uluslararası belirsizlikler, teknolojideki inanılmaz gelişmeler, küresel finans yapısının ürkek ve kırılgan bir hal alması, güçlü görünen ülkeler arası yapıların siyasi ve ekonomik olarak çözülmeye başlaması, enerji krizleri ve yeni enerji kaynakları, iklim değişikliği ve birçok ülkeyi vuran teknolojik, doğal ve çevre felaketleri, dünyanın çeşitli yerlerinde yaşanan açlık, gıda güvenliği ve yoksullukla ile ilgili konular, günden güne artan sağlık sorunları ve insan ömrünü uzatması beklenen yeni tıp teknolojileri, eğitim sistemi ve sorunları; Geleceği öngörüp ona göre konumlanmamız için bizlere küresel yeni yönetim yaklaşımları dayatmaktadır. Artık yöntemlerimizi beş on yılda bir değil, her yıl değiştirerek geleceğin belirsizliklerine karşı esnek olmak zorunluluğunu duyar haldeyiz.
 
KalDer; Değişimin hızlı gerçekleşmesi ve geleceğin böyle belirsiz bir hal almasından hareketle 21. Kalite Kongresi’nin ana temasını “Yaşanabilir Gelecek” olarak belirlemiştir. 
 
Kongre’de gelecek stratejileri oluşturulurken kuruluşlarımız, kendimiz ve gelecek kuşaklar için yaşanabilir ekonomik, siyasi, doğal, yönetimsel ve teknolojik bir çevre, ortam oluşturmaya yönelik adımları EFQM Mükemmellik Modeli rehberliği ve yardımıyla atabilmek asıl amaç olara k belirlenmiştir.
 
19 – 21 Kasım 2012 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilecek 21. Kalite Kongresi ile ilgili detaylı bilgi almak ve katılım için başvuru : 
 
KalDer, Türkiye Kalite Derneği
 
Tel: 0216 518 42 84-237 -  Faks:0216 518 42 86
 
neslihan.cingi@kalder.org -  http://www.kalder.org