Belarus Sektörel Ticaret Heyeti

Belarus Sektörel Ticaret Heyeti
18 Kasım 2013, Pazartesi 03:30
Sayın Üyelerimiz, Derneğimiz tarafından 15 aydan bu yana karşılıklı görüşme ve ziyaretlerin yapıldığı Belarus'a heyet ziyareti düzenlenebilmesi için gerekli girişimler Uludağ İhracatçı Birlikleri, Otomotiv Endüstrisi İhracatçı Birliğimiz tarafından gerçekleştirilerek heyet ziyareti organizasyonu yapılmıştır.

Sayın Üyelerimiz,
 
Derneğimiz tarafından 15 aydan bu yana karşılıklı görüşme ve ziyaretlerin yapıldığı Belarus'a heyet ziyareti düzenlenebilmesi için gerekli girişimler Uludağ İhracatçı Birlikleri, Otomotiv Endüstrisi İhracatçı Birliğimiz tarafından gerçekleştirilerek heyet ziyareti organizasyonu yapılmıştır.
 
Özellikle Rusya bölgesindeki faaliyetlerini artırmak isteyen, doğrudan yatırım ya da JV yapmayı düşünen firmalarımız açısından Belarus’un Rusya Federasyonu ve Kazakistan ile gümrük birliği anlaşmasının bulunması da önemli bir avantajdır. 
 
Belarus’a ve Mogilev’e ait bilgi notu, Katılım Formu ve Heyet ziyareti devlet destekli olup duyurusuna Web sitemizin "Bilgi Bankası" bölümünden ulaşabilirsiniz.
 
Katılım teyidinizi Otomotiv Endüstrisi İhracatçı Birliğimize iletmenizi rica ederim.
 
Sorularınız için benimle veya Uludağ İhracatçı Birlikleri Fuarlar ve Tanıtım Şubesi Şefi Sayın Sevcan ÖZKÖK ile irtibata geçebilirsiniz.
 
Tel : 0.224.219 10 00-1906 
Fax: 0.224.219 10 99 
Web: www.uib.org.tr 
 
Saygılarımla,
 
Özlem Gülşen ARKAN
TAYSAD