DAF PACCAR Satın alma Heyeti TAYSAD Ziyareti

DAF PACCAR Satın alma Heyeti TAYSAD Ziyareti
22 Mayıs 2014, Perşembe 04:56
DAF PACCAR Europe, Satın alma ve Pazarlama birim yöneticilerinin Automechanika İstanbul fuarı Türkiye ziyaretleri kapsamında, 15 Nisan 2014, Salı günü TAYSAD yönetimi ziyaret edildi.

TAYSAD yönetim binasında gerçekleşen nezaket ziyareti kapsamında, taraflar bir araya gelerek birbirlerinden beklentilerini dile getirdi, ileriki işbirliği olanakları ile ilgili görüş alış verişinde bulundu. Toplantının açılış konuşması Yönetim Kurulu Üyesi Hayri Kaya  tarafından yapıldı. Açılış konuşması sonrasında Uluslar arası İlişkiler ve İş Geliştirme Uzmanı Gözde Ağırbaş tarafından dernek ve çalışmaları hakkında, ayrıca TAYSAD Organize Sanayi Bölgesini anlatan sunum gerçekleşti.

Toplantıya DAF heyetinden ilgili kişiler katılım gösterdi.

  • Pepijn Van Buren - Paccar Parts Europe Purchasing Director
  • Marko Horn - Purchasing, Commodity Unit Manager
  • Mesut Yetis - Purchasing, Commodity Manager
  • Floris Van Wijk - Paccar Parts,  Head of Marketing
  • Peter Driessen - Senior Product Manager – Marketing

Automechanika İstanbul fuarının son iki gününe katılım gösteren heyet, fuar ve ziyaretlerinden çok fayda sağladıklarını belirttiler. İlgili ziyaretleri hem Türk tedarik sanayi analizlerinde

hem de Temmuz ayında TAYSAD ile işbirliğinde gerçekleştirecekleri Tedarikçi Günü Organizasyonu için ön bir çalışma olarak gördüklerini ilettiler.  Türkiye pazarı ve tedarikçi analizi hakkındaki çalışmaların bu sene başından itibaren yoğunlaştırıldığının altını çizen heyet ilgili aşamada TAYSAD’ı tüm süreçlerde destek alabilecekleri ciddi bir paydaş olarak gördüklerini belirtti.

Temmuz ayında işbirliğinde organize edilecek tedarikçi gününün DAF’ın Türkiye pazarına ilişkin yürüttüğü çalışma ile de paralel yürüdüğü ve bu anlamda zamanlama açısından çok yerinde olduğu konusunun ayrıca altını çizen heyetten, ayrıca DAF ve grup şirketi olan PACCAR hakkında bilgi alındı.