ISO 10. Sanayi Kongresi ve İnovasyon Sergisi

ISO 10. Sanayi Kongresi ve İnovasyon Sergisi
18 Kasım 2013, Pazartesi 03:09
Bu yıl 14-15 Aralık 2011 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek “İSO 10.Sanayi Kongresi ve İnovasyon Sergisi”nin teması “ Sürdürülebilir Rekabet Gücü: Dalgaları Yöneterek Geleceği Tasarlamak” olarak belirlenmiştir

Bu yıl 14-15 Aralık 2011 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek “İSO 10.Sanayi Kongresi ve İnovasyon Sergisi”nin teması “ Sürdürülebilir Rekabet Gücü: Dalgaları Yöneterek Geleceği Tasarlamak” olarak belirlenmiştir.
 
10. Sanayi Kongresi’ne her yıl olduğu gibi bu yıl da, başta KOBİ’ler olmak üzere sanayicilerin, kamu yöneticilerinin, iş dünyası, üniversite ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin geniş katılımı beklenmektedir.
 
Bu yıl, Kongrenin birinci gününün konuk konuşmacısı, “ Geleceğin Rotası” başlığını ele alacak, dünyanın önde gelen ekonomistlerinden biri olan büyüme teorisi ve inovasyon konusunda uzman NYU Stern School of Business Henry Kaufman Misafir Öğretim Üyesi, Stanford Ekonomi Politikaları Araştırma Enstitüsü Kıdemli Üyesi Paul Romer olacaktır.
 
Kongre kapsamında ikinci günün konuk konuşmacısı “ Girişimci Ekonomi ve Dinamik Firmaların Geleceği” konusunda bilgi ve deneyimlerini katılımcılar ile paylaşacak olan ve inovasyon, girişimcilik ve iş stratejisi alanında önde gelen otoritelerden ve Tufts Üniversitesi Fletcher Hukuk ve Diplomasi Okulu Öğretim Üyesi Amar Bhide’dir.
 
Kongre kapsamında bir İnovasyon Sergisi’ne de evsahipliği yapılarak, firma ve kurumların, yenilikçi ve teknoloji öncelikli ürün veya sonuçlanmış projelerini tanıtmaları ve işbirlikleri oluşturabilmeleri amaçlanmaktadır. Bugüne kadar gerçekleştirilen İnovasyon Sergileri’ne 78 kurum ve kuruluş 196 projesi ile iştirak etmiştir. Firmalar ve kurumlar, sergiye konu ürün veya sonuçlanmış projelerini “Bilgi”, “Fikir ve Proje” ve “İnovasyon” tematik alanlarında yer alacak standlarda sergileyebileceklerdir.
 
Kongre ile ilgili detaylı tüm bilgilere " http://www.iso.org.tr/kongre/index.aspx " adresinden ulaşılabilinir.