TAYSAD, Türkiye'de ikinci kez CLEPA'yı ağırlıyor.

TAYSAD, Türkiye'de ikinci kez CLEPA'yı ağırlıyor.
11 Kasım 2013, Pazartesi 03:33
TAYSAD, TÜRKİYE’DE İKİNCİ KEZ CLEPA’YI AĞIRLIYOR AVRUPA OTOMOTİV YAN SANAYİCİLERİ DERNEĞİ (CLEPA) GENEL KURULU İSTANBUL’DA Taşıt Araçları Yan Sanayicileri Derneği, Türkiye’de ikinci kez Avrupa Otomotiv Yan Sanayicileri Derneği’nin (CLEPA) genel kuruluna ev sahipliği yapacak.

TAYSAD, TÜRKİYE’DE İKİNCİ KEZ CLEPA’YI AĞIRLIYOR 
AVRUPA OTOMOTİV YAN SANAYİCİLERİ DERNEĞİ (CLEPA) GENEL KURULU İSTANBUL’DA 
 
Taşıt Araçları Yan Sanayicileri Derneği, Türkiye’de ikinci kez Avrupa Otomotiv Yan Sanayicileri Derneği’nin (CLEPA) genel kuruluna ev sahipliği yapacak. 
 
Yıllık cirosu 300 milyar Avro’ya ulaşan CLEPA üyeleri Türk otomotiv yan sanayini yakından tanıma fırsatını bulacak. 
 
Avrupa Otomotiv Yan Sanayicileri Derneği’nin (CLEPA) bu yılki genel kurul toplantısı, Taşıt Araçları Yan Sanayicileri Derneği’nin (TAYSAD) ev sahipliğinde 25-27 Mayıs 2011 tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirilecek. 
 
 
CLEPA üyesi TAYSAD, Türkiye’de ikinci kez gerçekleştirmeye hazırlandığı genel kurulda gelen üst düzey konuklara “Türk Otomotiv Sektörü”nü tanıtan bir çalıştay gerçekleştirecek. Ayrıca TAYSAD üyelerinin, dünyanın en önemli birinci seviye tedarikçilerinin üst düzey yöneticileri ile görüşme imkanı bulacağı organizasyon, Türk otomotiv sanayinin özellikle AB ülkelerindeki firmalara tanıtılması açısından önemli bir fırsat olacak. 
 
84 çok uluslu otomotiv yan sanayi firmasının yanı sıra AB ülkelerindeki otomotiv yan sanayi derneklerini ve bu derneklere bağlı 3 binden fazla şirket ile 3 milyondan fazla çalışanı temsil eden CLEPA üyelerinin yıllık cirosu yaklaşık 300 milyar Avro düzeyine ulaşırken, derneğin üyeleri, otomotiv tedarik zincirindeki her türlü ürünü ve hizmeti dünya çapındaki otomotiv üreticilerine tedarik edebiliyor. 
 
Türk otomotiv sanayinin özellikle AB ülkelerindeki firmalara tanıtılması açısından önemli bir fırsat olarak görülen etkinlik, Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçı Birlikleri tarafından da destekleniyor.