2022 Yılının Son Üye Toplantısını Gerçekleştirdik

2022 Yılının Son Üye Toplantısını Gerçekleştirdik
30 Aralık 2022, Cuma 10:45
Yılın son TAYSAD Üye Toplantısı 21 Aralık 2022 tarihinde Crowne Plaza Asia Oteli'nde, 150 üye katılımı ile gerçekleştirildi. Buluşmanın ana teması; son yıllarda şiddetini giderek artıran belirsizlik ortamına rağmen, risk ve fırsatları farklı senaryoları güderek yönetirken, sağlam ve iddialı bir gelecek vizyonuyla uzun dönemli hedeflere nasıl odaklanılacağı çerçevesinde ele alındı.

Açılış konuşmasını TAYSAD Başkanı Albert Saydam’ın gerçekleştirildiği ve  özel oturum konuşmacısı olarak Trakya Üniversitesi İİBF İktisat Bölüm Başkanı Sn.Prof.Dr.Sadi Uzunoğlu'nun ağırlandığı bu toplantıda;  "Hızla Değişen Dünya Ekonomisi ve Türkiye" başlığında içeriği zengin bir konuşma ile devam edildi.

"Kısa Dönemli Nakit Akış Projeksiyonu ve İşletme Sermayesi Yönetimi" başlığı ile EY Türkiye Şirket Ortakları Arda Karaçelebi ve Yener Aydın paylaşımlarda bulundu. Akabinde TAYSAD Başkan Yardımcısı Yakup Birinci'nin yönetiminde "Bilinmezlik Ortamında Güçlü Kalmak ve Gelişmek" başlığı ile EY Türkiye ekibi, Güriş Finansman ve Mali İşler Grup Başkanı (CFO) Lokman Yamantürk'ün katılımı ile bir panel düzenlendi.

Sanayicilerin, “tüm belirsizlikler içinde dahi ülkemizin geleceğine güveniyor ve yatırımlarımıza aralıksız devam ediyoruz” mesajı ile son bulan Genel Üye Toplantısında, TAYSAD’a yeni katılan 2022 Üyelerine Sertifika Takdim Töreni de gerçekleştirildi.