5746 Sayılı Yasa Kapsamında Ar-Ge Merkezi Kuran TAYSAD Üyeleri FORD OTOSAN Ürün Geliştirme Bölümü’nü Ziyaret Etti.

5746 Sayılı Yasa Kapsamında Ar-Ge Merkezi Kuran TAYSAD Üyeleri FORD OTOSAN Ürün Geliştirme Bölümü’nü Ziyaret Etti.
18 Kasım 2013, Pazartesi 05:44
20 Haziran 2012 ve 27 Haziran 2012 tarihilerinde 3 grup halinde FORD OTOSAN ’ın Gebze TUBITAK-MAM Teknoloji Serbest Bölgesi’nde yer alan Ar-Ge Merkezi ziyaret edildi. FORD OTOSAN Ürün Geliştirme Bölümünde yer alan yetkilileri Ar-Ge, Ür-Ge ve tasarım kabiliyetleri katılımcılar ile paylaştı.

20 Haziran 2012 ve 27 Haziran 2012 tarihilerinde 3 grup halinde FORD OTOSAN ’ın  Gebze TUBITAK-MAM Teknoloji Serbest Bölgesi’nde  yer alan Ar-Ge Merkezi ziyaret edildi. FORD OTOSAN Ürün Geliştirme Bölümünde yer alan yetkilileri Ar-Ge, Ür-Ge ve tasarım kabiliyetleri katılımcılar ile paylaştı. FORD OTOSAN Ürün Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ernur Mutlu ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette ilgili ürün gruplarına ait ürün geliştirme faaliyetleri yürüten bölüm yöneticileri ve Satınalma Bölümünden ilgili ürün gruplarına ait yetkililer de hazır bulundu. 
 
FORD OTOSAN Genel Müdür Yardımcısı Ernur Mutlu toplantılar ile ilgili olarak “ Bu toplantının amacı kabiliyetlerimizi sizlerle paylaşmak ve sizlerin kabiliyetlerini de daha iyi öğrenme fırsatını elde etmekti. FORD ailesi içerisinde ürün geliştirme konusunda oldukça önemli bir yeri olan Türkiye lokasyonun da gerçekleştirdiğimiz projelerde tedarikçilerimiz ile birlikte geliştirme yapmak en büyük amacımız.” dedi. 
 
Ziyaretlerin sonunda TAYSAD Üye İişkileri Sorumlusu Murat Dilicioğlu,  FORD OTOSAN Genel Müdür Yardımcısı Ernur Mutlu'ya teşekkür plaketi sundu.