TAYSAD Genel Üye Toplantısı

TAYSAD Genel Üye Toplantısı
07 Kasım 2020, Cumartesi 20:37
23 Ekim 2020 tarihinde TAYSAD Genel Üye Toplantımızı Pandemi nedeniyle online olarak gerçekleştirdik.

23 Ekim 2020 tarihinde TAYSAD Genel Üye Toplantımızı Pandemi nedeniyle online olarak gerçekleştirdik. Toplantıya 460 üye firmamızdan 101 katılımcı oldu.

Toplantı sonrası yapılan hızlı anketten katılımcıların genel memnuniyet seviyesinin çok yüksek olduğunu gördük ve üyelerimizden online toplantıların belirli periyotlarla yapılması talebini aldık.

Toplantımızda küresel, Avrupa ve Türkiye otomotiv sektörü verilerine, kısa ve orta vadede sektörümüzü etkileyecek konulara, 2021 bütçe hazırlıklarınıza katkı sağlayacak önemli noktalara ve Derneğimizin 5 Yıllık Stratejik Planına ilişkin açıklamalarda bulunduk ve üyelerimizin sektör ile ilgili sorularını cevaplama fırsatımız oldu.

Sunumu ve video kaydının montajını aşağıdaki linklerde bulabilirsiniz. Toplantıya katılma imkanınız olmadıysa sunum dosyasını incelemenizde yarar görmekteyiz.

TAYSAD olarak bu toplantıları her 3 ayda bir tekrarlamayı planlıyoruz. Sektör olarak bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapma imkanı bulduğumuz bu toplantılarda, dernek olarak sizleri bilgilendirirken sizlerin yorum ve önerilerini de alma fırsatımız oluyor. Bu nedenle üye firmalarımızın bu toplantılarda mutlaka temsil edilmesini çok önemli görüyor ve Ocak 2021’de yapacağımız buluşmamızda sizlerle beraber şirketinizin karar süreçlerinde yer alan çalışanlarınızı da aramızda görmeyi diliyoruz.

Toplantının özet videosu için tıklayınız